“Sororitat. Aquesta és la paraula que em ve el cap quan penso amb el present que vull per les diablesses de Diables d’en Pere Botero, ajudar-nos i deixar de jutjar-nos, empoderar-nos les unes amb les altres. Un present en què cada dona creixi sabent-se dona, que gaudeixi sent dona i celebri ser dona; com ens mereixem totes.”

Amb aquesta idea inicial neix l’assemblea de dones, una forma de prendre consciència de com estem valorades a l’entitat i posar-nos en el lloc on tenim ganes de ser sense haver d’igualar-nos a ningú, sinó sentir-nos lliures de ser qui som, amb totes les nostres fortaleses. Reivindicar que som dones amb grans qualitats amb ritmes diferents i que això és boníssim. Un grup de dones que davant de les adversitats ens unirem i ens farem més fortes.

I així, sentir que pertanyem a una entitat on tothom hi té lloc, sense haver de demostrar res a ningú. Una entitat petita que vol ser el canvi que volem per la nostra societat.

Et convidem a formar part d’aquest canvi!

Primera assamblea de dones del passat 7 de març.

Categories: Diablesses